str. Albisoara 22/1, Chisinau
Кишиневский Аэропорт
08.00 - 20.00

Fiat

Inchirierea auto Fiat in Moldova va oferi o oportunitate să apropiați de istoria industriei auto italiene. Fiat - reprezentanț ai uneia dintre cele mai vechi corporații italiene de automobile. De-a lungul anilor existenței sale, a fost transformat într-un producător major, păstrând poziția sa până în prezent.

Mașinile Fiat au început să fie produse în loturi mici. Practic au fost mașini de prestigiu și costisitoare. Dar datorită calității excelente și victoriilor reprezentanților lor în curse de mașini, mașinile s-au vândut destul de bine.

În viitor, sarcina a fost de a dezvolta producerea mașinelor in cantități mari. Proprietarii companiei au decis să lanseze producția nu numai de mașini de înaltă calitate, dar și de mașini originale, care ar fi trebuit să depășească și să se ridice împotriva concurenților. A fost creat un complex de producție, care a devenit unul dintre cele mai mari din Europa, a fost capabil să asigure producția pe scară largă.

Compania produce echipamente pentru industrie și nevoi civile și este unul dintre cei mai mari producători de automobile. În timp, conceptele s-au schimbat și sa pus accentul pe producția de mașini cu costuri scăzute și cu consum redus de combustibil. Acest lucru a dat viață unei întregi familii de mașini mici. Închirierea unei mașini Fiat va fi o soluție excelentă pentru locuitorii unei mari metropole.
Inchirierea auto Fiat in Moldova si avantaje

Noua generație se distinge prin manevrabilitatea și viteza suficientă, datorită căruia se poate mișca cu ușurință pe străzile orașului. O mărime mică și compactă vă permit să gestionați perfect parcarea într-un oraș aglomerat.

custom writingessaywriting helperessays writerresearch papersbuy essays onlinebest paper writing service