str. Albisoara 22/1, Chisinau
Aeroportul Chisinau
08.00 - 20.00

Chrysler

Chirie auto Chrysler  in Chisinau vă va permite să atingeți o parte din industria legendară a automobilelor americane. Autoturismele sunt concepute pentru un simț constant de confort și plăcere.

Pentru prima dată în dezvoltarea unui nou model, inginerii au folosit o suflare a unei mașini în tunelul de aer complet al DaimlerChrysler din Detroit. Astfel, a fost posibil pentru a optimiza nu numai contururile generale ale corpului, dar și micile detalii ale exteriorului. S-au efectuat pentru a studia aerodinamica a zonei de jos. Tehnologia data nu a fost niciodată înainte efectuată de ingineri

Salonul auto american tradițional este foarte confortabil: scaunul șoferului este reglabil electric în opt direcții, dispozitive similare, echipate cu o coloană de direcție și pedale.

Suspensia roților din față și spate este complet independent.  Datorită acestui fapt, roata este întotdeauna perpendicular pe drum, su crește strânsoarea mașinii în viraje. În combinație cu o structură rigidă șasiu și distribuție optimă a greutății astfel de design suspensie oferă un nivel sporit de confort și finețe păstrând în același timp controlabilitatea ridicată. Ajustarea șasiului autovehiculului a fost făcută pentru condițiile rutiere europene.

Se propune, de asemenea, un set bogat de dispozitive de siguranță pasivă. Trei zone de deformare programabilă reduc energia impactului frontal în corp. Din punct de vedere structural, ușile constau din două panouri ștanțate. Această caracteristică de design, precum și utilizarea de amplificatoare si grinzi tubulare de armare intern asigură o protecție sigură a pasagerilor în cazul unei coliziuni.
Chirie auto Chrysler in Chisinau are multe avantaje

In salon spațiul și confortul sunt în preoritate. Interiorul frumos, completat de o multitudine de tehnologii moderne - un sistem stereo puternic, aer condiționat. Datorită suspensiei unice, nu veți simți umflături mici din cauza neuniformității drumului sau a vibrațiilor. Ordonarea închirierii acestui model nu va lăsa, fără emoții pozitive, nici chiar pe cel mai capricios client.

custom writingessaywriting helperessays writerresearch papersbuy essays onlinebest paper writing service