str. Albisoara 22/1, Chisinau
Aeroportul Chisinau
08.00 - 20.00

Lexus

Chirie auto Lexus in Chisinau vă va oferi posibilitatea de a merge pe o mașină modernă, respectabilă și grațioasă. Spațiozitatea și confortul, salonul de primă clasă și echipamentul tehnic vor fi plăcut surprinse.

Acest model combină perfect un nivel ridicat de confort și caracteristici dinamice excelente. La toate etapele de dezvoltare, inginerii companiei au încercat să găsească soluții fără compromisuri care să permită combinarea în automobil a unor proprietăți incompatibile: dinamică excelentă și eficiență, funcționalitate și confort.

Lexus  este capabil să răspundă tuturor nevoilor clienților, permite mișcări sigure și confortabile. Cabina spațioasă și silențioasă oferă un nivel excelent de lux: materialele de înaltă calitate și echipamentele inovatoare sunt folosite în finisajul mașinii.

Masina are un numar mare de sisteme avansate. Dintre acestea, există un sistem de airbag-uri, care include airbag-uri laterale și perne suplimentare de șofer. Toate aceste sisteme asigură împreună cel mai înalt nivel de siguranță pentru șofer și pasageri.
Chirie auto Lexus in Chisinau este o solutie perfectă

Mașina este excelentă pentru a conduce la viteze mari, deoarece are un motor mare și puternic.
Este unul dintre liderii de top ai vânzărilor companiei pentru totdeauna. Calculul exact japonez a permis colectarea a tot ceea ce aveți nevoie - o funcționare fără probleme și un management comfot armonios combinat cu puterea și viteza.

custom writingessaywriting helperessays writerresearch papersbuy essays onlinebest paper writing service