str. Albisoara 22/1, Chisinau
Aeroportul Chisinau
08.00 - 20.00

Volkswagen

Chirie auto Volkswagen in Chisinau vă va face proprietarul unui automobil universal care vă va satisface toate dorințele.

Masina are un aspect atletic. Designerii au creat o imagine foarte armonioasă și atractivă. Linia lungă a capotei, stâlpi drepți din față, arcuri largi ale roților. O mică pierdere a suferit un coeficient de drag aerodinamic datorită monumentalității corpului. Platforma a fost împrumutată de la Golful Volkswagen.

Modelul Tiguan este un proiect de succes. De la începutul producției, acesta a fost întotdeauna la vârful clasamentului vânzărilor.
Acest vehicul a apărut abia recent, iar în primele luni de vânzări din întreaga lume s-au vândut mai mult de 500 de exemplare. Datorită tehnologiilor avansate folosite pentru a crea acest vehicul și un design elegant, acest model a reușit să câștige inima unui număr mare de consumatori casnici.
Chirie auto Volkswagen in Chisinau

Aspectul prestigios și proporția ideală sunt completate de caracteristici tehnice excelente. Este destul de puternică, dar și o mașină bine controlată. Datorită sistemului de tracțiune integrală, veți avea încredere atât pe șosea, cât și pe teren accidentat. Chirie auto Volkswagen in Chisinau va propune o mașină care poate ajuta într-o călătorie de afaceri și călătoria dvs. este la fel de confortabilă și sigură.

custom writingessaywriting helperessays writerresearch papersbuy essays onlinebest paper writing service